FONTOS ADATOK

Termékleírás:

A Pattex Palma Fa Normál faragasztó valamennyi fafajta ragasztására használható. Kiválóan alkalmas beltéri munkálatokhoz. Vízbázisú, oldószermentes és erős Pattex Palma Fa Normál faragasztóval kiválóan végezheti  el a faragasztási feladatokat.


Termékjellemzők

A termék legfőbb előnyei:

  • Csaknem valamennyi fafajtához
  • Áttetszőre szárad
  • Kiemelkedő kötési erő
  • Oldószermentes

Ragasztható anyagok:

  • Bármilyen fafajta

Tippek és trükkök:

Több mint egyszerű fa:

Tudta, hogy a Pattex Palma Fa Normál faragasztóval papírt, sőt kartont is ragaszthat? Vagy akár gyermekeivel barkácsolhat? És hogy last-minute ajándékok készítéséhez sem utolsó? Csak vessen egy pillantást a szerszámosládába. A Pattex Palma Fa Normál ragasztót használhatja nehéz javítási munkákhoz, vagy akár kézműves alkotásokhoz.

Nem kell többé szorító?

Ne aggódjon! A ragasztott fa felületeknek egy kis időre és némi nyomásra van szüksége. A profik szorítót használnak, de ha körbenéz, a ház körül rengeteg alternatívát talál. Például vastag könyveket, vagy egy vödör vizet. Csak arra ügyeljen, hogy a felületen egyenletes legyen a nyomás.

Kiszerelés:

  • Flakon 250g
  • Flakon 750g

Tárolás:

Óvja a fagytól! Tárolja 5°C feletti hőmérsékleten.

Lépésről lépésre / hogyan is csinálja:

1. Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta, száraz és zsírmentes. Mivel a munkadarabokat egyenletesen kell összenyomni, a legjobb lapos felületekhez használni. A Pattex Palma Fa Normál használata észrevétlen, mert áttetszőre szárad. Kézműves munkákhoz is ajánljuk.

2. Alkalmazható egyoldalas, vagy keményfa esetén kétoldalas kenéssel. Ne használjon túl sokat, elég egy vékony réteg. Használjon kenőlapátot a ragasztó egyenletes kenéséhez.

3. Ne hagyja sokáig levegőn. A ragasztó legyen nedves, amikor a ragasztandó felületeket összenyomja.

4. Nyomja össze és tartsa összenyomva a felületeket. Használjon szorítót, vastag könyveket vagy egyéb nehéz tárgyakat.

5. Hagyja a munkadarabokat összenyomva száradni kb. 20 percig. A végleges kötési szilárdságot 24 óra után éri el.