FONTOS ADATOK

Termékleírás:

Bámely fajta porcelánt szeretne összeragasztani vagy megjavítani, a Pattex Porcelán ragasztó kifejezetten úgy került kifejlesztésre, hogy erősen tartson. Ideális pl. Porcelán, kerámia, agyag, kő, elefántcsont és égetett agyag – terrakotta javítására és ragasztására. Olószeres, vízálló, fehér színű ragasztó.


Termékjellemzők:

Ragasztható anyagok:

  • Porcelán
  • Terrakotta
  • Elefántcsont
  • Agyag
  • Kerámia

Nem alkalmas polietilén, polipropilén, teflon és habosított polisztirol felületekhez

Tippek és trükkök:

Tiszta szerszám = kiváló eredmény

Ha egy spatulát vagy ecsetet használ a Pattex Porcelán ragasztó felkenéséhez, akkor használat után azonnal tisztítsa meg azokat. Használja ehhez a Pattex Palmatex Lemosó és hígítót és legközelebb újra használhatja szerszámait.

Nincs ragasztófolt

Ha olyan helyre csöppen a ragasztó, ahová nem szánta, akkor először próbálja meg letörölni egy Pattex Lemosó és hígítóval átitatott ronggyal. Ha már megszáradt a ragasztó és úgy hagyott foltot, akkor csak vegyi úton távolítható el. Mindig végezzen próbatisztítást egy kisebb felületen, mielőtt nagy felületen alkalmazza.

Csavarja vissza a kupakot

Ha szünetet tart ragasztás közben, akkor ne felejtse el visszacsavarni a kupakot a tubusra, egyébként elpárologhat a ragasztóból az oldószer.

Kiszerelés:

  • Tubus 30g

Tárolás:

Tárolás szobahőmérsékleten. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Lépésről lépésre / hogyan is csinálja:

1. A ragasztandó alapnak száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie. Zsírtalanításra a PATTEX Lemosó és Hígítót ajánljuk.

2. Kenje fel a ragasztót egyenletesen mindkét felületre és hagyja száradni 2-3 percig, míg az oldószer elpárolog.

3. Győződjön meg róla, hogy a ragasztandó felületetek szorosan összeilleszthetők és nyomja össze a felületeket néhány másodpercig.

4. Ha a ragasztandó felületek érdesek, akkor várjon szobahőmérsékleten 2-3 percet, amíg a ragasztó megszárad és tegyen fel az egyik felületre egy újabb réteg ragasztót, majd nyomja össze a két ragasztandó felületet.

5. Hagyja megszáradni és kész is. A végső kötési szilárdságot 24 óra után éri el.