Azoknak, akik készek az ötletüket megvalósítani

A PATTEX története

Pattex

A Pattex egy megbízható partner, aki támogatja felhasználóit abban, hogy egy magasabb képzettségi szintre nőjenek, köszönhetően biztos ragasztási megoldásainak és egyszerű útmutatásainak.

A Pattex termékek több mint 50 országban kaphatók – régiónként számos testvérmárka alatt, amelyek csak a nevükben és a dizájnjukban különböznek, de a technológiájukban vagy a logójukban nem. Mexikóban például „Resistol" néven elérhetőek a termékek. Kanadában pedig a fogyasztók „LePage” néven ismerik őket. Németországban a Pattex ragasztóereje szállóigévé vált az elmúlt évtizedekben. Ha valaki vagy valami „tapad, mint a ragasztó”, a németek azt szokták mondani, hogy „ragad mint a Pattex.”

PROFESSZIONÁLIS

1956 óta a Pattex a professzionális megoldás erős ragasztóerőt követelő szakkivitelezői és építőipari munkák során. A Pattex a legszélesebb választékot kínálja minden rögzítési, ragasztási és javítási munkához – mindig a megfelelő megoldást kínálva – a professzionális eredmény érdekében.

LAKOSSÁGI

A Pattex a legerősebb ragasztócsaládhoz tartozik, amely egyszerűen és kényelmesen alkalmazható minden háztartási ragasztási, szerelési és javítási munkához a legmagasabb minőségben.

A CÉG

Küldetésünk

A Pattex segít a barkácsolóknak és a javítóknak, inspirálja őket kitűzött céljaik elérésének érdekében.

 

Értékek, melyeket képviselünk

Találékonyság: 
A végfelhasználóink ​​igényeinek mély megértése mozgat bennünket, támogatjuk, inspiráljuk őket, és segítünk megtalálni számukra a helyes utat. Bármi amire szükségük lehet munkájuk során, könnyen elérhető felületeinken (intuitív és plug + play felületek - nincs akadálya a hozzáférésnek és nincsenek időbeli korlátozások) és rögtön a "kezükben lehet" a megoldás - függetlenül attól, hogy milyen készségekkel rendelkeznek, vagy mire van szükségük. És ha valamire még nincs megoldásunk, akkor találunk!

Barkácsoló mentalitás:
Meggyőződésünk, hogy a barkácsolás váratlan erőket és lehetőségeket szabadít fel, ezért támogatunk és bátorítunk mindenkit aki barkácsolni szeretne.

 

Ígéreteink

Felhasználóink biztosak lehetnek saját képességeikben és készségeikben, ezáltal egy következő szintre léphetnek, inspirációt meríthetnek, hogy a legmagabiztosabb módon birkózzanak meg új, ambiciózus projektekkel a még jobb és még hatékonyabb végeredményért.

 

Vállalat

A Henkel egy globálisan működő cég, kiegyensúlyozott és diverzifikált portfólióval. A vállalat mindhárom üzletága vezető pozíciót foglal el mind az ipari, mind a fogyasztói üzletágban, köszönhetően az erős márkáknak, innovációknak és technológiáknak.

A Henkel Adhesive Technologies a ragasztók piacának globális vezetője – minden iparági szegmensben világszerte. A Henkel Consumer Brands üzletágában a Henkel vezető pozíciót foglal el számos piacon és kategóriában szerte a világon.

Az 1876-ban alapított Henkel több, mint 140 év sikerre tekint vissza. 2021-ben a Henkel több, mint 20 milliárd eurós árbevételről számolt be. A vállalat világszerte mintegy 53 000 embert foglalkoztat – egy szenvedélyes és rendkívül sokszínű csapat, amelyet az erős vállalati kultúra, a közös cél és a közös értékek kötnek össze. A fenntarthatóság élharcosaként a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban vezető pozíciót foglal el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX részvényindexben jegyzik.

A Henkellel kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.henkel.hu/ oldalra.

Az Adhesive Technologiesről további információért látogasson el a következő oldalra: https://www.henkel.hu/markak-es-uezletagak/adhesive-technologies

Ez is érdekelheti